Barneledere

Barnenettverket er for alle som engasjerer seg for barna! Her får dere påfyll og inspirasjon om tro, hvordan bevare tro, hvordan stå i utfordringer med troen, og hvordan konkret formidle tro. Dere vil også bli utrustet til å bygge gode relasjoner både med barna og hjemmene. Velkommen!

Fredag
11.30-13.00 - økt1
Egil Sjaastad – «Trosopplæring for og med barn og unge.» (Trosopplæring med sikte på at barna skal bli bevart i troen.)
14.-15.30 - økt 2
14.00-14.40 Vi deler seminaret i to grupper:
a) Lær nye sanger fra Føbe Elise Edvardsens nye plate
b) Kreativ forkynnelse – Jorunn Singstad Djupvik
14.40-14.50 PAUSE
14.50-15.30 Tro på hjemmebane – «Vokse sammen» – Føbe Elise Edvardsen

Lørdag
11.30-13.00 - økt 1
11.30–12.10 Egil Sjaastad – «Trosopplæring i relativismens tidsalder.» (Trosopplæring med sikte på at barna våger å vedkjenne seg troen i møte med dem som mener at det ikke finnes noen absolutter.)
12.10-12.20 PAUSE
12.20–13.00 Å bygge gode relasjoner til barn gjennom samtale og smågrupper – Jorunn Singstad Djupvik
14.-15.30 - økt 2
14.00-14.40 Å samarbeide med hjemmene – Linda Kvavik
14.40-14.50 PAUSE
14.50-15.30 Hvordan starte og drive et Awana-lag  – Cecilie Skår

Bidragsytere

caret-down caret-up caret-left caret-right
Cecilie Skår

Cecilie Skår er utdannet førskolelærer og har jobbet i barnehage i 5 år. Nå jobber hun som Awana konsulent i Imf- Ung og har tidligere jobbet som barne og- ungdomsarbeider i Nordhordland Indremisjon.

Føbe Edvardsen

Føbe Elise Edvardsen er barne- og familiepastor i Filadelfia Sarpsborg, og er en kjent og kjær sanger, foredragsholder og forkynner. Hun han blant annet gitt ut flere plater med sanger for barn, bibelfortellingsserien «Lyden etter Johannes», hun var medforfatter i «Vokse sammen - foreldreboka» og har skrevet mye undervisningsmateriell for barn og familier. Føbe er gift og har fire barn.

Jorunn Singstad Djupvik

Jorunn Singstad Djupvik er undervisningsansvarlig i Awana Norge og har ansvar for materiellutvikling og opplæring i Awana. Hun jobbet tidligere som redaktør og bibelinspirator i Bibelleseringen, har skrevet boka «Hva ville du ha gjort?» og var medforfatter og redaktør for «Vokse sammen – foreldreboka». Jorunn bor på Eidsvoll, er gift, har tre barn, tre svigerbarn og fire barnebarn.

Egil Sjaastad

«Egil Sjaastad er utdannet teolog ved Menighetsfakultetet, og jobbet i en årrekke på Fjellhaug Internasjonale Høyskole, både som lærer og rektor. Han har også skrevet en rekke andaktsbøker bøker, samt «Å forkynne Kristus - ressursbok for predikanter» og «Den skatten – trosopplæring for og med barn og unge». Han har også jobbet med trosopplæring i mange år, både i Laget og i NLM. Egil er nå pensjonist, har fem barn, en hel skokk med barnebarn, og bor i Ytre Enebakk.