Familie/generasjoner

"Familien blir ofte kalt grunncellen i samfunnet.  Med evangeliet som basis har vi som kristne et kall til å bidra positivt til å styrke grunncellen ved å forebygge, utruste og hjelpe. Derfor har vi lagt til rette for et familienettverk på lederkonferansen.  Målgruppen er ledere som ønsker å sette fokus på temaet.  Vi håper at du skal bli berørt i eget liv, og gjennom det få lyst til å dele gode nøkler for vekst videre til andre».

Fredag
Kl 1130-1300
  Hvordan få et ekteskap som gnistrer?
Bestevenner, et godt sexliv, felles åndelige mål.  v/ Ådel og Lars Dale
Kl 1400-1530  Åndelig lederskap; - hjemme, på jobb og på alle andre livets arenaer. v/ Per Juell Larsen

Lørdag
Kl 1130-1300
  Tema: Mann - nøkler for frihet og vekst. v/ Per og Lars.
Tema: Kvinne - nøkler for frihet og vekst. v/ Ådel og Anne Lene Otterøen
Kl 1400-1530  Bevar ditt hjerte og bevar relasjonen mellom generasjonene. v/ Anne Lene

Alle foredragsholderne har i mange år stått i felles tjeneste for familier og ekteskap i Familiefokus, -familiearbeidet til UIO.

Hvem er foredragsholdere?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Anne Lene Otterøen

Anne Lene Otterøen - gift med Roar i over 25 år, mor til 2 jenter og 1 gutt.  Bl.a. utdannet familieterapeut. Familiepastor i Fredheim Arena og nasjonal leder i Awana.

 

Per Juell Larsen

Per Juell Larsen - gift med Wenche i over 30 år, far til 3 gutter. Over 30 års erfaring fra ulike lederstillinger i Politiet. Engasjert i nasjonalt mannsarbeid og lokal menighet.

Ådel og Lars Dale

Ådel og Lars Dale - gift i over 35 år, foreldre til 4 gutter. Ådel jobber i en bedrift med motto «Levering av smil». Lars er daglig leder i Awana.