«God lyd»

“God lyd” nettverket er for deg som er lydteknikker
i menighet. vi ønsker å øke kompetansen, med å dele erfaringer, teknikker og vår brennende iver for faget. uansett om du er nybegynner, eller holdt på lenge ønsker vi å sammen øke kompetansen og spre iver for lyd som tjeneste.

Program

Fredag
11:30-13:00
introduksjon “filosofi for menighetslyd, hva jobber vi for i lydtjenesten? og litt grunnleggende om teknikk”
13:45-15:45
utstyr og innstilling “hvilket utstyr har vi tilgjengelig? kan vi jobbe med det vi allerede har? er anlegget stilt feil eller?

Lørdag
11:30-13:00
lydsjekk, eq, instrumentbalanse og monitoring “ hvordan tar vi lydsjekk og hvordan jobber vi mot god lyd både i sal og scene”
13:45-15:45
Kompressor og hjelpemidler “hva er en kompressor? hvilke andre analoge og digitale hjelpemidler har vi og hvordan og hvorfor brukes de?”

Søndag
09:30-11:30
lydbilde dynamikk og oppsumering “hvordan bygger vi opp et lydbilde? hva må til for å få fin balanse og god dynamikk i lyden?”

Hvem er foredragsholdere?

Tormod Høie- bor i Sandnes går og tjener som lydteknikker på Fredheim Arena. er teknikker for Sandnes soul children og jobber fult som lydteknikker for klippen lydsystemer. forøvrig er han levende opptatt av alt som har med teknikk å gjøre. Vet ikke Tormod svaret, tar det ikke lang tid før han finner det.

Rolv Egelandsdal- bor i Sandnes, jobber som teknisk leder på Fredheim arena. Er lydteknikker for Sandnes gospelkor.
Rolv er så glad i å styre lyd at han ikke svarer nei, så det finnes knap forsamlingslokal i sandnes og gjesdal kommune der han ikke har styrt lyd.
jobber også som Elektriker i et lokalt elektrikerfirma.