Lovsang - Garness

Hva er lovsang? Hvorfor skal vi lovsynge? Hvordan kan vi lede på en god måte? Hvordan bygge god kultur i lovsangsteamet? Dette er kanskje noen av spørsmålene en spør seg selv hvis en er med i lovsangsarbeid. På dette nettverket kommer vi sammen, får relevant input og løfter perspektivet for det vi får være med på. Du vil få praktiske tips, kanskje lære en eller flere nye sanger, og ikke minst bli inspirert for så å bli sendt tilbake til forsamlingen din for å drive videre lovsangsarbeid.

Program

Fredag
11:30 - 13:00
Lovsang. Hva, hvorfor, hvordan? En introduksjon. Undervisning og grupper.
14:00 - 15:30 Å være en lovsangsleder. Praktiske tips og oppgaver. Undervisning og grupper

Lørdag
11:30 - 13:00
Musikk i menigheten - et konstant konfliktområde? Eller kan vi forstå og omfavne våre ulikheter og komme hverandre i møte? Undervisning og grupper.
14:00 - 15:30 Fallgruver og muligheter. Undervisning og grupper.

caret-down caret-up caret-left caret-right
Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad

Garness består av tvillingsøstrene Ingelin Reigstad Norheim og Hildegunn Garnes Reigstad fra Frekhaug utenfor Bergen. De har gitt ut flere plater til gode kritikker. Ingelin og Hildegunn er lovsangsledere i hver sin Norkirke-menighet, Ingelin i Nordhordland og Hildegunn i Grimstad. I oppveksten fikk de ta del i lovsangsledelsen på stevnene som foreldrene, Anne Hilde Garnes Reigstad og Arve Reigstad, var med på. De ledet lovsang både på norsk og svensk OASE. De har vært aktive i sang og musikktjeneste i menigheten stort sett hele livet, i tillegg til å reise rundt og ha vanlige konserter.