Nye fellesskap

I ImF drømmer vi om å se en bevegelse av flere nye fellesskap som sammen gjør Jesus tilgjengelig i de forskjellige byene og bygdene i Norge. Nettverket «Nye Fellesskap» er for deg som allerede er en del av denne til nå litt løse «bevegelsen», og for deg som tror Gud kaller deg til å være med å pionere noe der du bor, eller et annet sted.

NB! Fint om du som trenger oversettelse gir beskjed om dette i påmeldingen. Oversettelse vil da skje rundt bordet simultant.

Program:

Fredag:

11.30-13.00: «Fellesskapsplanting i ImF: Hvor er vi, og hvor vil vi?» «Pionerfasen i en planting- hvordan bygger man fra grunnen av?» John T Eriksen og Nils Jøssang.

13.45-15.45: «Hvordan kan kriken se ut i en distriktskontekst?» Pete Atkins.

Lørdag:

11.30-13.00: «Back to the roots: Planting churches as a prayer house movement» Pete Atkins.

13.45-15.45: “Å være misjonal I mitt lokalsamfunn” Personer og grupper deler erfaringer fra norsk kontekst.

Søndag:

09.30-11.30: Planting og et misjonalt liv i din kontekst- Hva har du lært? Hva tar du med deg? Tid til refleksjon, samtale, forbønn og tanker om veien videre.

Hvem er foredragsholdere?

John T Eriksen– jobber som leder for fellesskapsplanting i ImF, og har ansvaret for nettverket. Han har en master i verdibasert ledelse. Han og familien flytter sommeren 2018 til Sogndal, og vil da arbeide for å se at det vokser fram nye fellesskap i Sogn og Fjordane.

Nils Jøssang– jobber som forsamlingsleder i Sogndal Indremisjonsforsamling. Han har en Bachelor i både teologi og økonomi. Han er også med i ImF sitt nasjonale planteteam.

Pete og Kath Atkins– arbeider i Fresh Expressions, Rural Ministries i (FX) England. Fresh Expressions er et initiativ hvor det jobbes med å finne nye måter å være kirke på. Siden 2004 er det startet over 3000 FX i England innen flere av de store kirkesamfunnene.