UNG

Vårt ønske er at dette nettverket kan være med å utruste deg til å lede deg selv og andre ledere, slik at barn og ungdom blir ledet til tro på Jesus. Vi legger opp til noe fellesundervisning om lederutvikling, med både undervisning, samtale og presentasjon av verktøy, og du vil også få lytte til og snakke med ledere som har ulik erfaring fra UNG-arbeid. Lørdagen legger vi opp til en deling mellom barne- og ungdomsledere, med ulikt tilpasset fokus. UNG-nettverket er for deg som er leder for barne- og ungdomsarbeid på et eller annet plan. Vi anbefaler at de som har mulighet stiller med flere ledere fra samme forsamling e.l. slik at dere kan få et felles fokus og en felles opplevelse. Ledere som ikke er direkte involvert i barne- og ungdomsarbeid er også veldig velkomne. Kanskje kan deltakelse på nettverket gi en ny retning for forsamlingen som helhet ved at barn og unge blir satt på dagsorden?

Program:

Fredag:

11.30-13.00: «Lederutvikling- følg meg!» Andreas Evensen og Otto Dyrkolbotn.

13.45-15.45: «Ungleder Norge- et verktøy for lederutvikling». Otte Dyrkolbotn og Andreas Evensen.

Lørdag:

Barneledere:

11.30-13.00: «Når troen setter spor i hjemmet- hvordan samarbeid med hjemmet, relasjonsbygging og helhetlig tenkning kan sette spor». Linda A Johannessen.

13.45-15.45: Tema fra før lunsj fortsetter.

Ungdomsledere:

11.30-13.00: «Følg meg- inn i ungdomskulturen». Anne Solfrid Brennhovd.

13.45-15.45: «Huskirker/husgrupper- en ramme for disippelgjøring» «Journey- Awanas verktøy for disippelgjøring» Geir Børresen og Tore Nesvåg.

Søndag:

09.30-11.30: «Speedlearing- ledere deler av sine ulike erfaringer fra UNG- arbeid.

Hvem er foredragsholdere?

Andreas Evensen– er gift, har tre barn og bor i Øygarden. Andreas jobber som daglig leder av ImF- UNG.

Otto Dyrkolbotn– er gift, har fire barn og bor på Turøy. Otto jobber som lederkonsulent for ImF- UNG.

Anne Solfrid Brennhovd– jobber som redaktør og foredragsholder i Damaris Norge og er ansvarlig for nettsiden snakkomtro.no.

Linda A Johannessen– bor med sin familie i Skien og har flere års erfaring som barne- og familiepastor i Misjonskirken i Skien. Hun har særlig vært opptatt av hvordan kirke og hjem kan dra i samme retning, og har vært med på utarbeidelsen av levende tro planen i Misjonskirken. Hun har nettopp kommet ut med boken «Hver tid teller»

Geir Børresen– er gift, har tre barn og bor på Klepp. Han har 17 års erfaring med ungdoms- og husgruppearbeid, og er for tiden med i Awana UNG på Fredheim i Sandnes.

Tore Nesvåg- bor i Sandnes og er en ivrig brettspillentusiast og friluftsmann. Han jobber som konfirmant- og ungdomsarbeider i ImF- UNG Rogaland og oversetter i Awana Norge.