Ungdomsledere

Kort info om nettverket: Ungdomsleder er nettverket for deg som er med på å lede ungdomsarbeid eller på annen måte engasjerer deg for ungdommer. Gjennom solid undervisning fra engasjerende foredragsholdere, ønsker vi å utruste dere til å lede et vitalt ungdomsarbeid som både kjenner Bibelen og verden vi lever i, med det mål om at ungdommene kan bli plantet og modne i en tro som varer.

Programmet

Fredag
11.30 - 13.00 Å forkynne evangeliet i en samtid fremmed for det: med fokus på relasjonelt arbeid. Ved Borghild Nokevje
14.00 - 15.30 Offentlig forkynnelse av evangeliet i en tid som er fremmed for det? Ved Karl Johan Kjøde 

Lørdag
11.30 - 13.00  Medier og påvirkning -hvordan formidle en bedre historie om alt som er sant, godt og rett. Ved Alexis Lundh
14.00 - 15.30 Medier og påvirkning -hvordan formidle en bedre historie om alt som er sant, godt og rett. Ved Alexis Lundh

Hvem er foredragsholdere?

caret-down caret-up caret-left caret-right
Karl-Johan Kjøde

Karl Johan Kjøde (36), gift med Katrine og har to sønner. Jobber som Generalsekretær i Laget (NKSS), under visjonen om å gjøre Jesus trodd, elsket og etterfulgt på alle skoler og studiesteder i Norge. Karl Johan har studert teologi (BA, NLA Høgskolen), apologetikk (MA, Biola University) og friluftsliv (NIH).

Alexis Lundh

Alexis Lundh er leder for HeltFri.net, et arbeid i Tro & Medier. Han er gift med Elisabeth og har fire barn. Han er utdannet innen industri, men har i stor grad alltid jobbet med mennesker. På fritiden kobler han av med bratte turer i fjellet med ski om vinteren, sekk om sommeren og børse om høsten.

Borghild Nokevje

Borghild Nokevje (27 år). Har studert pedagogikk og interkulturell forståelse på NLA Høgskolen. Synes språk, bøker, friluft og sport er veldig gøy, i tillegg til jobben som studentmedarbeider i Navigatørene. Borghild brenner for å se mennesker i alle aldre bli glade i Bibelens Gud, og få en tro som både tåler og forvandler (hverdags)livet. To av Borghilds favorittuttrykk når det kommer til tro, er ydmyk frimodighet og tillitsfull forventning.